Turan Yıldız’ın tahliye talebine ret!
 25 Kasım’da Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kıbrıs gezisine katılan ve Kıbrıs Ercan Havaalanı girişinde üzerindeki 2,5 gram esrarla yakalanan Nusretiye Mahallesi Muhtarı Turan Yıldız, dün hakim karşısına çıktı.

 

SERBEST BIRAKILMADI

Kıbrıs mahkemesi Turan Yıldız ile ilgili olarak tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı 21 Aralık Pazartesi gününe erteledi. Kıbrıs yasalarına göre üzerinde 2 gramdan fazla uyuşturucu madde bulunduran kişiler kullanıcı değil satıcı olarak işlem görüyor. Muhtar Yıldız’ın da bu yüzden tutukluluğunun devam ettiği, ancak 21 Aralık’taki duruşmada kefaletle serbest bırakılmasının beklendiği bildirildi.

 

MUHTARLAR DA GİTTİ

Öte yandan Muhtar Yıldız’ı Kartepeli muhtarlar da yalnız bırakmadı. Dün sabah destek için Kıbrıs’a giden Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Selami Tarakçı, Şirinsulhiye Muhtarı İrfan Yiğit, Derbent Muhtarı Ramazan Güneş Hallaç ve Balaban Muhtarı Hasan Erkan iki duruşmada da Turan Yıldız’ı yalnız bırakmadı. Yıldız ile sohbet etme fırsatı bulduklarını söyleyen Selami Tarakçı, “Morali çok iyiydi. Avukatının verdiği haberler hepimizi mutlu etti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817