Unutmadık, hazırlandık
 Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos deprem şehitlerini Kocaeli Fuarı'nda düzenlenecek etkinlikle anacak

 

Unutmadık, hazırlandık

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos 1999'da meydana gelen depremde yaşanan acıları unutmadı. Depreme hazırlık noktasında her türlü çalışmayı yapan Büyükşehir, 17 Ağustos'un 15. yılında deprem şehitlerini anmak amacıyla Kocaeli Fuarı'nda bir etkinlik düzenleyecek.

 

DEPREM ŞEHİTLERİ ANILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fuar Müdürlüğü tarafından 16 Ağustos Cumartesi gecesi organize edilecek program, deprem şehitleri için okunacak kuran tilavetiyle saat 21.00'de başlayacak. Necmettin Nursaçan ile Dr. Senai Demirci'nin sohbetleriyle katılacağı programda ilahi gruplarıyla semazen gösterisi de yer alacak. Program saat 03.02'de deprem şehitleri için yapılacak duayla sona erecek. Öte yandan Gölcük Belediyesi de, Kavaklı sahilinde 21.00-03.02 saatleri arasında anma programı düzenleyecek​


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817