banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

URODESK,GENÇLERE AVRUPA KAPILARINI AÇIYOR
 Avrupa Bilgi Ağı olan Eurodesk, gençler için önemli fırsatlar sunuyor. 2008 yılından beri ülkemiz de faaliyet gösteren Eurodesk, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın desteği ile kurulan ve Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda faaliyet gösteren Genç-İz aracılığı ile Türk  gençlerine Avrupa’nın kapılarını açıyor. Gençler için eğitim ve gençlik alanındaki Avrupa fırsatlarının yanı sıra gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi de sağlayan Eurodesk Türkiye ağı içerisinde 78 ilde 156 yerel temas noktası bulunuyor. İzmit Belediyesi’nin de yaklaşık 4 yıldır Eurodesk Türkiye ağı içerisinde gençlere hizmet verdiği öğrenildi.

 

DOĞAN DESTEKLİYOR

 

Başkan Doğan’ın da çalışmalarına destek verdiği İzmit Belediyesi Gençlik Bilgilendirme ve Danışma Merkezi, Genç-iz ekibi tarafından  lise ve üniversite fakültelerinde gençlere Avrupa fırsatları ve Eurodesk hakkında bilgilendirmeler yapılıyor. Genç-İz’in, Avrupa çapında her yıl düzenlenen Eurodesk Avrupa ödülünü ilk defa kazanarak ülkemize önemli bir gurur yaşattığını söyleyen yetkililer” Avrupa fırsatlarından yararlanmak isteyen gençleri Cumhuriyet Parkı’ndaki yerimize bekliyoruz. Ofisimize gelen gençler, AB fırsatları neler içeriyor, Gençlik Projeleri neye yarar, nasıl yapılır, herhangi bir genç proje yapabilir mi, yurtdışına çıkmak nasıl mümkün olur ve hayallerime nasıl ulaşabilirim şeklindeki sorulara cevap bulabileceklerdir” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826