banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Üzülmez, Ak Gençlere Konuk Oldu
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Can Öztürk başkanlığındaki AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kollarının haftalık toplantısına konuk oldu. İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile birlikte Ak gençlere destek veren Başkan Üzülmez, “Kendinizi geliştirir ve çalışırsanız ülkeye çok şey katarsınız” dedi.

 

30 Mart Yerel seçimleri sürecinden sonra yenilenen Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları yönetimiyle buluşan Başkan Üzülmez, ramazan ayı ve cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle gecikmeli gerçekleşen ziyaretinde Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da hazır bulundu. Yenilenen gençlik kolları kadrosunun heyecanı ve kalitesiyle başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Can Öztürk başkanlığındaki yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

 

Yeni seçilen gençleri tebrik eden ve görevine devam edenlere de başarı dileyen Başkan Üzülmez, “Son yaşanan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bir kez daha görüldüğü gibi Ak Parti kadroları Türkiye’nin gelecek tarihine yeni sayfalar ekliyor. Sizler de tarih yazan bir ailenin mensubu olarak yeni süreçte tazelenmiş, gücüne güç katılmış kadrolar olarak sizde başarılı ve verimli bir dönem geçireceğinize inanıyorum. Seçilmiş olduğunuzu hissedin ve o motivasyonla çalışın, önünüz çok açık. Hem teorik olarak hem de parti pratiği olarak ülkeye hizmet için kendinizi geliştirir ve çalışırsanız hem kendi adınıza hem ülke adına çok şey kazanır ve çok şey kazandırırsınız. Bu düşüncelerle size sağlıklı uzun ömürlü başarılı bir yol diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826