Üzülmez, asfalt çalışmalarını inceledi
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında gerçekleştirilen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

 “Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla çıktıkları hizmet yolunda ilçenin değişimine ve gelişimine katkı veren çalışmaları Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in direktifleri yönünde sürdüren belediye ekipleri durmaksızın çalışıyor. Üst yapı iyileştirme çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde asfalt çalışması yaptı.

Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirme hedefindeki asfalt ekipleri mahallede 3 sokak ve bir bağlantı yolunda asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekipler Soylu Sokak ile Uluışık Caddesi bağlantısını sağlayan 60 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 100 ton, Soylu Sokak üzerinde 110 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 185 ton, Suna Sokak üzerinde 120 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 205 ton ve Derviş Sokak üzerinde 100 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha da 170 ton asfalt sererek halkın hizmetine sundu.

 Saha çalışmalarına önem veren ve üst yapı iyileştirme düzenlemelerini yakından takip eden Başkan Üzülmez de, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturma amacıyla çıktıkları hizmet yolunda önceliği ana arter güzergahlara tanıdıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, “Trafik düzen ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen yol iyileştirme çalışmalarımız ilçe genelinde aralıksız sürüyor. Belirlenen program dahilinde Kartepelilerin hak ettiği düzenlemelerimiz güzel havalarda artarak devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817