banner3047

Üzülmez çifti Ak Kadınları ağırladı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez eşi Rahime Üzülmez ile Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yönetimini ramazandan önceki son Cuma günü Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminin damgasını vurduğu tanışma ve kaynaşma toplantısında Başkan Üzülmez, “Türkiye yeni bir döneme başlıyor. Yeni döneme duygusal olarak hazır olmadığımızı düşünüyorum” dedi.

 Sevim Balaban başkanlığındaki Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yönetimi, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve eşinin davetlisi olarak Kartepe Sukay Park Tesislerindeki kahvaltı programında bir araya geldi. Ak Kartepeli kadınların Üzülmez çifti ile tanışıp kaynaşması amacıyla düzenlenen programda gündem cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Daha önceki seçimler ve referandumda da başarılı çalışmaları ile takdir gören Ak Kartepe kadınlarının başarı ivmesini cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devam ettireceğine inandığını belirten Başkan Üzülmez, “Başbakanımız, Ankara’da belediye başkanları ile cumhurbaşkanlığı adaylığını, yeni başbakanı ve geçici genel başkanı açıklayacak. Türkiye yeni bir döneme başlıyor. Yeni döneme duygusal olarak hazır olmadığımızı düşünüyorum. Sayın başbakanımızın başbakanlığına teşkilatlar başta olmak üzere bütün dünya alışmıştı. Türkiye’nin son 12 yılında Ak Partinin her hangi bir kadrosunda görev yapan insanlar tarih sayfasında yer alıyor. İleri de çocuklarımız, tarih sayfalarında sizleri okuyacak” dedi.

 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, samimi atmosferde Sapanca Gölü kıyısındaki programda başta Ak Kadınlar olmak üzere tüm İslam aleminin ramazanı şeriflerini tebrik etti. Program sohbet ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.