Üzülmez, Eşmeli hacı adaylarını uğurladı
 Kutsal topraklarda hac farizesini yerine getirecek Eşmeli hacı adaylarını ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Koç, Karahan ve Sönmez Ailelerine “Allah yapacağınız ibadetleri kabul ve makbul eylesin” dileklerinde bulundu.

Bu yıl hacı olmak için kutsal topraklara gidecek vatandaşların heyecanına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ortak oldu. Önceki akşam Eşmeli hacı adaylarını evlerinde ziyaret eden ve yolculukları öncesi hayır dualarıyla uğurlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kutsal topraklara yapacağınız yolculuk öncesi hepinize hayırlı yolculuk dilerim. Allah niyetlerinizi kabul etsin” dedi.

Okunan mevlidi şerifler ve yapılan dualarla uğurlanan Eşmeli hacı adaylarının evlerine konuk olan Başkan Üzülmez’e ziyareti sırasında meclis üyeleri Ahmet Atlı ve Tahsin Varol, Eşme Belediye eski Başkanı Şaban Özer ve Eşme Mahalle Muhtarı Mecit Küluğ, mahalle temsilcileri de eşlik etti. Bu yıl Eşme’den hacı olmak için kutsal topraklara; Ak Parti Kartepe İlçesi Eşme Mahalle Başkanı Metin Sönmez ve eşi Sebahat Sönmez, CHP Eşme Meclis üyesi Mine Koç’un annesi Mihriye Koç ile Nuri Karahan ve eşi Hasibe Karahan gidiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817