banner2779
banner2752
banner2750

Üzülmez, Kartepe Dağ Yolu Esnafıyla Biraraya Geldi

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe dağ yolunda işletmesi bulunan esnafla Sukay Park Tesisleri’nde biraraya geldi. Kartepe’nin sanayisi ile değil turizmle ön plana çıkması için hazırladıkları projeleri hayata geçirme hedefinde olduklarını belirten Başkan Üzülmez, ulaşım konusunda Maşukiye girişinde trafiği rahatlatacak kavşak düzenlemesi ve dağ yolunun iyileştirilmesi konuları ile turizmin gelişimini sağlayacak sosyal donatı alanları oluşturulması ile ilgili görüşleri işletme sahipleri tarafından da olumlu bulundu.

 Yerel yönetim anlayışı çerçevesinde paylaşımcı bir model benimseyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çeşitli iş kollarında çalışan kişi ve kurumlarla sürekli istişare halinde bulunmakta. Başkan Üzülmez, son olarak Kartepe dağ yolunda işletmesi bulunan esnafla biraraya geldiği buluşmasında sorunlar ve çözüm yolları konusunda üretilen projelerin son durumunu masaya yatırdı. Esnafın ilgi gösterdiği Sukay Park Tesislerindeki buluşmada Özel Kalem Müdürü Sinan Şahin ve Zabıta Müdürü Selman Çelik de hazır bulundu.

 Esnafın sıkıntılarını aktarma fırsatı bulduğu buluşmada Başkan Üzülmez, “Doğup büyüdüğüm bu bölgenin sorunlarını da yakından bilen birisiyim. 30 Mart yerel seçimleri öncesi hazırladığımız ve ilçemizin geleceğine seçim taahhütnamemizde de yer verdiğimiz 41 projemizde bu sıkıntıların çözümü konusunda sizleri aydınlatmıştık. Göreve geldiğimiz kısa sürede ilçemizi ilgilendiren pek çok konuda olduğu gibi sizin konularımızla ilgili çalışmalarımızı projelendirme aşamasına geldik” dedi.

 Zaman içinde çözülemeyecek sorunun olmadığını hatırlatan Başkan Üzülmez, “Öncelikle ulaşımla ilgili sıkıntıların çözümünde Büyükşehir Belediyemizle de yaptığımız ortak çalışmalarda zirveye ulaşımı sağlanması için kullanılan yolların standartlara uygun olarak iyileştirilmesini sağlayacağız. Özellikle Maşukiye için hazırladığımız giriş projesi ile trafiği rahatlatacak ve esnafımıza katkı sağlayacak şekilde düzenlemesini yapacağız. Yüksek rakımlı yaylalarımızın konforlu bir şekilde halkın kullanımına uygun hale getirilmesi için gerekli sosyal donatı alanlarının oluşturulması ve yayla turizminin geliştirilmesi öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Ekolojik kapalı pazar alanı projemizle de ticareti daha da canlandırmayı düşünüyoruz” dedi.

 Kartepe’yi turizm ile öne çıkaracak olan başkanın düşüncelerini olumlu bulan esnaflar, Üzülmez’in projelerini sabırsızlıkla hayata geçirmesini beklediklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751