banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ ve KESEN’DEN KARTEPE TURU
 Adaylığı açıklandığı günden itibaren Kartepe’yi Turizm Cazibe Merkezi haline getirme vaadinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu hedefine alt yapı oluşturacak makro projelerinin temellerini atmaya başladı. Vizyonu ve enerjisiyle dikkat çeken Hüseyin Üzülmez, projelerine hızlı, sistemli ve titizlikle odaklanıyor.

 

İl Turizm Müdürü ve Marka Genel Sekreter’inden Üzülmez’ e Ziyaret

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Kesen ve Marka Genel Sekreteri Fatih Akbulut;  turizm projelerinde en iddialı belediye başkanlarından biri olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin  Üzülmez’i ziyaret etti. Konunun en önemli aktörlerinin bir araya geldiği ziyarette; doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli bakımından Kocaeli İlçeleri arasında çok önemli ve zengin bir yere sahip olan Kartepe  İlçesindeki  turizmle ilgili projeler, belediye ve özel sektör yatırımları konuşuldu.

 

Kesen ve Akbulut’ un ziyaretlerinden  duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez;

‘Dünya da örnek gösterilecek doğal güzelliklere sahip bir ilçenin Belediye Başkanı olmaktan gurur ve heyecan duyuyorum. Kartepe’ nin Turizm Bölgesi İlan edilmesiyle ilgili Bakanlık düzeyinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kartepeli’lere bu müjdeyi vereceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz. İlçemizin turizm bölgesi ilan edilerek devletimizden alacağımız teşvik ve destek ile hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımız  ivme kazanacak. Eşsiz doğal güzelliklere sahip olan Kartepemiz,  gerçek Turizm Kenti kimliğine kavuşmaya başlayacak’ .  dedi.

 

 Kartepe’liler  Çok Şanslı

                                           

Üzülmez’in Kartepeli olduğu için bölgeyi çok iyi tanımasının, enerjisini ve heyecanını sürekli canlı tutan biri olmasının, büyük projelerin gerçekleşmesinde çok önemli bir rol oynadığını belirten İl Kültür Müdürü Mehmet Kesen; ‘ Kartepeliler böyle bir başkana sahip oldukları için çok şanslı. Hüseyin Üzülmez’ in Turizm de sıçrama yapmak üzere harcadığı çaba ve bizlerin müdürlük olarak gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile Kartepe kısa sürede hakkettiği Turizm Merkezi kimliğine sahip olacağına inanıyorum’  dedi.

 

Uluslararası  Organizasyonlar için Anfi Tiyatro

 

Başkan Üzülmez konuklarını makamında ağırladıktan sonra  İl Kültür Turizm  Müdürü Mehmet Kesen ve Başkan Yrd. Murat Çakır ile bölgede dolaşarak  incelemelerde bulundu.  Derbent Kartepe Yolu  Dumanlıkaya ’ ya da uğrayan  Başkan Üzülmez’ in önderliğindeki heyet; buraya yapılması düşünülen Bayrak  Direği , Maşukiye Termal Suyu Tesisleri, Kartepe’ ye kazandırılmak istenen Uluslararası ve dev kültür-sanat  organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek nitelikte bir Anfi Tiyatro ve Teleferik projeleri ile ilgili istişarede bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751