Vadi İzmit’te 9 Daire İçin  Son Gün Bugün!

Yeşilin içinde eşsiz manzarasıyla vatandaşlara huzur ve konforu bir arada yaşatan Vadi İzmit Evleri’nde 9 dairenin yeni sahipleri 24 Haziran Perşembe günü belli olacak. İzmit Belediyesi ve BEKTAŞ inşaat ortaklığında inşa edilen ve çağdaş mimarisiyle dikkat çeken Vadi İzmit Evleri’nin ihalesine katılmak isteyen vatandaşlar bugün saat 16.00’a kadar başvurularını yapabilecek. 

SATIŞ İHALESİ 24 HAZİRAN’DA

Yenidoğan Fatih Mahallesi’nde bulunan Vadi İzmit Evleri’nde daire sahip olmak isteyenler, bugün saat 16.00’a kadar evraklarını posta yoluyla ya da İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne elden teslim edebilecek. İzmit Belediyesi 9 dairenin satış ihalesini ise 24 Haziran Perşembe günü Belsa Plaza A Blok 9. kat toplantı salonunda yapacak. 64 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen daireler, 306 bin 667 TL ile 1 milyon 181 bin TL arasında değişen muhammen bedelle satışa sunulacak. 

SOSYAL YAŞAM ALANLARI

Bağımsız sosyal ticari kompleksiyle fark yaratan ve bir konuttan daha fazlası olan Vadi İzmit Evleri’nde market, spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam, fitness, restaurant, açık ve kapalı otopark ve 462 metrekarelik aqua park bulunuyor. Sosyal yaşam alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Vadi İzmit Evleri’nin modern mimari, ferah ve aydınlık alanlara sahip olması ise herkeste Vadi İzmit’te yaşama isteği uyandırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817