banner2779
banner2752
banner2750

VALİ YAVUZ’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Kocaelili Hemşehrilerim;

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Müslüman olma ve Müslüman kalma bilincini ve şuurunu diri tutan Kurban ibadetini yerine getirdiğimiz bu Bayramda; dünyada özellikle Müslüman coğrafyasında akan gözyaşı, yaşanan acılar bizi derinden üzmektedir. Gönül Coğrafyamız başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde insan onuru ayaklar altına alınırken, kan ve zulüm yükselirken, Aziz Milletimiz aldığı İlahi emir gereği Kurban Bayramında paylaşarak, acılara ortak olarak insan olma gereğinin en güzel örneğini sergilemektedir.

Allah’a yakınlaşmak üzere yerine getireceğiniz Kurban ibadetinizin, Allah katında makbul olmasını diliyorum. Kurban Bayramının önce kendi gönlümüze sevgi ve huzur doldurmasını, daha sonra varlık sebebimiz olan aile büyüklerimizin gönüllerine girmemize vesile olmasını temenni ediyorum.

Pandemi sürecinin devam ettiği bu bayramda sevdiklerimizle Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyarak görüşmeye özen gösterelim. Hastaların, öksüz ve yetimlerin, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizin emanetlerinin, gazilerimizin gönüllerini yapmaya özen gösterelim.

Bu müstesna günleri fırsat bilerek, tarih boyunca olduğu gibi bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Kıymetli Kocaelililer; sevdiklerimizle aramıza kapanamaz mesafelerin girmemesi için yapacağımız bayram ziyaretlerinde Temizlik, Maske, Mesafeye ve özellikle tatilde yapacağımız yolculuklarda trafik kurallarına riayet edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kocaelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını gönülden kutlar; bayramın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve sevgilerimi sunarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751