Valilikten İkinci Yoğun Kar Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava raporlarının ardından Kocaeli Valiliği, ilimizde etkili olacak yoğun kar yağışına karşı vatandaşları ikinci kez uyardı. Valilikten konuyla ilgili dün yapılan ilk uyarının ardından kar yağışı gün boyunca etkisini göstermeye başlamıştı. İkinci günde de kar yağışının devam ettiği Kocaeli’de, valilikten ikinci kez yoğun kar uyarısı geldi. Valiliğin konuyla ilgili yaptığı duyuruda şu ifadeler yer aldı:

KUVVETLİ KAR

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece ve yarın (Çarşamba) Kocaeli ve Sakarya’da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanaklarının beklendiği bildirilmiştir.

DİKKATLİ OLUNMALI

Çarşamba günü(bugün) akşam geç saatlere kadar etkili olacak olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817