banner2779
banner2752
banner2750

Vefa'nın Teknik Kadrosu Güçleniyor

Kurulduğu günden bu yana gençler ve çocuklar için spor ve diğer sosyal aktivitelerin yapılabildiği ender mekanlardan biri olan Körfez Vefa Spor Kulübü, yeni bir iş birliğine gidiyor. Aynı zamanda Körfez Pazarcılar Odası Genel Sekreteri de olan kulüp başkanı Muhammed Emin Kılıç, kulübün teknik adam daha güçlü olabilmesi adına yeni bir ismi daha kulübe kazandırdı.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Körfez ilçeden itibaren büyük bir gençlik ve gelecek hareketi başlatan Vefa Spor Kulübü, daha güçlü bir teknik kadro için, UEFA B lisanslı Şenol Arslan ile anlaşmaya vardı. Arslan ile sözleşme imzalayan kulüp başkanı Kılıç, "Hocamızla anlaşma sağladık. İmzaladığımız sözleşmemizin Şenol Hocamıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte çok güzel ve büyük işler başaracağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751