VEFA Spor Kulübü Koli  Yardımı Yaptı

Körfez Vefa SK Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve yönetimi tarafından hazırlanan gıda yardım kolileri, Kızılay Körfez Şubesi adına Başkan İsmail Akın’a teslim edildi. Hazırlanan 50 adet gıda kolisi, Kızılay tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere teslim alındı.

Gıda kolileri, Körfez Vefa SK As Başkanı Muhammet Durmuş ile Kızılay Körfez Şube Başkanı İsmail Akın arasında yapılan sözleşme ile teslim edildi. Körfez Vefa SK Kulübü  As Başkanı Muhammet Durmuş, alışılmışın dışında yardım alan değil, yardım eden kulüp olduklarını, hedeflerinin  yalnızca müsabakalara çıkmak demek değil, aynı zamanda, sosyal sorumluluklarımızın farkında olan nesiller yetiştirebilmek olduğunu söyledi. Durmuş, “ Bunun bilincinde olarak Ramazan’ın bereketini bir yıla yayabilmek için Türk Kızılay Körfez Şubesi’ne erzak paketi yardımında bulunduk” dedi. Kızılay Körfez Başkanı İsmail Akın ise sosyal sorumluluk bilincini vermeye çalışan kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, bir çok projede birlikte yer almak nasip olur inşallah, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.