VİP Danışmanlık ve Rifat Çoban’a Çifte Ödül

Körfez'de faaliyette bulunan VİP Danışmanlık & Denetim firması ve Yönetim Kurulu Başkanı Rifat ÇOBAN’a da iki ödül birden verildi. Vip Danışmanlık & Denetim firmasına Yılın En İyi İş ve Sosyal Güvenlik Danışmanlık Firması ödülü, Kurucusu Rifat ÇOBAN’a ise Yılın En İyi Danışmanı ödülü verildi.

Körfez İlçesinde merkez şubesi bulunan Vip Danışmanlık & Denetim 11 şubesiyle 30 dan fazla ilde bulunan 1000 in üzerinde firmaya SGK İstihdam Teşvikleri, İşkur İşbaşı Eğitim Programı, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyum Süreci, İş ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı, Ticaret Bakanlığı Yatırım Teşvik Uygulamaları, Kosgeb Destekleri, Sigortalı Emeklilik Planlama, Yabancı Çalışma izni konularında danışmanlık hizmeti veriyor.

Törende konuşma yapan Rifat ÇOBAN danışmanlık serüveninin nasıl başladığını anlattı. Ayrıca ödülde büyük payı olan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek ödülleri çalışma arkadaşları adına gururla aldığını ifade ederek duygulu anlar yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817