YAMAN; İSTİKRAR, ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİDİR
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman seçim çalışmaları için gittiği Gölcük'te akşam üzeri gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanan Yaman, konuşmasına Ankara'daki terör saldırısını kınayarak başladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, "Patlamada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifa diliyorum. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Tabi yasımız var. Bundan dolayı seçim çalışmalarımızı erteledik. Çalışmalarımızı yastan sonra ama daha mütevazı bir şekilde devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

7 HAZİRAN SONRASINI HALKIMIZ GÖRDÜ

AK Partili Yaman, "Türkiye'de herhangi bir hükümet boşluğunda neler olacağını 7 Haziran seçiminden sonraki süreçte gördük" diyerek, "PKK hemen çatışmaları başlattı. Ekonomik anlamda da finans ve faiz lobisi Türkiye'nin dengesini bozmaya çalıştı. Buna benzer birçok risk birden bire ortaya çıktı. Bu anlamda Türkiye'nin güçlü ve tek bir iktidara ihtiyacı var. Bunu halkımıza da anlatıyoruz. Ama halkımızda bunun farkında ve onlarda bunu istiyor" diye konuştu.

 

İSTİKRAR TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ

Bunla birlikte beyannamemizde değişen noktaları vatandaşlarımızı anlatma noktasında çalışıyoruz. Kalkınma, istikrar ve güvenlik noktasında vurgularımız var. İstikrar, Türkiye için çok önemlidir. Türkiye'nin koalisyon hükümetlerine mahkum edilmemesi büyük önem arz ediyor. Geçmişte koalisyon ile kurulan hükümetlerin 2 yıl bile devam edemediğini gördük. Tek parti dönemleri ülke için büyük kazanımdır. Bunu AK Parti iktidarında gördük. Bunu halkımızın da gördüğünü düşünüyoruz.

 

GENÇLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Özellikle gençlerimizin ülkemizin dünü ve bugününü iyi bilmelidir. Son 13 yılda yapılanları iyi görmelidir. Bu anlamda siz gençlere büyük bir görev düşüyor. Oyunuza, komşunuza, sandığınıza sahip çıkacaksınız. Bu mesele senin benim meselem değil. Ülkemizin geleceğinin meselesidir.”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817