YAŞASIN SPOR OKULLARI
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin binlerce çocuğun eğitim aldığı Spor Okulları, gerçekleştirdiği spor etkinlikleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Spor Okulları’nın Başiskele Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 480 Spor Okulu öğrencisi, öncesi gün muhteşem bir Spor Şenliği’ne imza attı. Spor Okulu öğrencileri düzenlenen şenlikte aldıkları spor eğitimini başarı ile gözler önüne serdi.

 

MUHTEŞEM GÖSTERİ

Spor Şenliği Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu’nun bahçesinde gerçekleştirildi. Şenliğe, bu okulda eğitim gören 480 Spor Okulu öğrencisinin yanı sıra Okul Müdürü Hasan Hayri Mert, öğretmenler ve veliler katıldı. Öğrenciler, Spor Okulları Başiskele Koordinatörü Adem Durmuş gözetiminde yaklaşık bir saat boyunca düzenlenen yarışmalarda mücadele verdi. Okulun birin sınıfları cirit, ikinci sınıfları sağlık topuyla güç, üçüncü sınıfları engelli istasyon ve dördüncü sınıfları ise eğlenceli atletizm yarışmalarında kız-erkek kategorisinde yarıştı. Parkurları ve güç yarışmalarını en kısa sürede tamamlayan öğrenciler, şubelerini finale taşıdı. Finale kalan şubeler sınıflarının birinciliği için yarıştı.

 

İŞTE BİRİNCİLER

Şenliğin final mücadelesi sonucunda okul birincileri belirlendi. Buna göre birinci sınıftan Emin Yaşar ve Gamze Nur Ekin, ikinci sınıftan Eren Çeşme ve Rumeysa Baş, üçüncü sınıftan Berat Gökçen ve Melike Kuleli ile dördüncü sınıftan Burak Mumcu ile Sevda Köse okul birincileri oldu. Spor Şenliği’ne katılan tüm öğrencilere tişört hediye edilirken, dereceye girenlere ise madalya verildi.

 

YAŞASIN SPOR OKULLARI

Şenliğe katılan Spor Okulu öğrencileri yarışmalarının tamamlanmasının ardından bir araya gelerek, aile fotoğrafı verdi. Sporun birlik ve beraberlik ruhunu yakalayan minik kalpler, duygularını “Yaşasın Spor Okulları” diyerek sergiledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817