Yaşlı Adam Arabasında Ölü Bulundu

Körfez Yukarı Hereke Mahallesi'nde bugün kurulan halk pazarı içinde otomobili üzerinde çeşitli dini eşyalar satan yaşlı adam pazar yerinde hayatını kaybetti

Adının İbrahim Öcal olduğu öğrenilen 70 yaşındaki engelli şahıs her zaman yaptığı gibi halk pazarına gelerek aracın üzerine satıcagı eşyaları yerleştirdi.

Daha sonra aracın içine geçip oturan ve müşteri bekleyen İbrahim Öcal'ın bir süre sonra hareketsiz durduğunu gören pazar esnafı hemen müdahale etmek istediler.

Ancak yaşlı adamın nefes almadığı ve hareketsiz kaldığı fark edilince de durum hemen 112'ye bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayenede yaşlı adamın aracın içinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Daha sonra savcılık da gelerek olay yerinde inceleme yaptıktan sonra otopsi yapılmak üzere yaşlı adamın cenazesi morga kaldırıldı.

17 Ağustos Mahallesi'nde oturduğu öğrenilen İbrahim Öcal'ın 2 çocuk babası olduğu ve ayakları tutmadığı için engelli aracıyla gelerek pazar yerinde uzun zamandır satış yaptığı öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817