banner2779
banner2752
banner2750

Yavuz ve Sağır Ailelerinin En Mutlu Günü

AK Parti’nin Körfez ilçedeki kurucuları arasında yer alan, kurucu gençlik kolları yönetiminde görevler üstlenen, partinin ilçedeki önemli teşkilat mensuplarından biri olarak gösterilen, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ilçe başkanı olduğu döneminde İlimtepe Mahalle Başkanlığı da yapmış olan Mehmet Fatih Yavuz, en mutlu günlerinden birini yaşadı.

DAMAT DA TEŞKİLATÇI

Mehmet Fatih Yavuz ile Türkan Yavuz çiftinin güzel kızları Şeyma, bugün gerçekleşen görkemli bir düğün merasimi ile hayatını Esma ve merhum Fuat Sağır çiftinin yakışıklı oğulları Samet ile birleştirdi. Öte yandan damat Samet Sagır’ın AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nda Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı olarak görev aldığı açıklandı. Çiftin düğünü Ülker Kına Davet Sarayı’nda gerçekleşti.


GENİŞ KATILIM VARDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan , Osman Yurt, Levent Yılmaz ,Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin , AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, Temizlik İşleri Müdürü Recep Şen, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, Körfez Belediyesi Muhtarlık Masası Müdürü Özcan Efe, Basın Yayın ve halkla ilişkiler Müdürü Bülent Gülal, Spor Müdürü Ali Osman Baş, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Yavuz ve Sağır ailelerinin yakınları katıldı.

NİKAHI SÖĞÜT KIYDI

Çiftin nikahını ise belediye başkanı Şener Söğüt kıyarken şahitler arasında ilçe başkanı Ramazan Tuna ile gençlik kolları başkanı Doğan Orak yer aldı. Belediye başkanı Söğüt, kıyılan nikahın ardından gençlere Türk bayrağı hediye etti.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751