banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yazın buz sporlarıyla serinliyoruz
 Aşırı sıcak ve nem tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli'nde yaşayanları da bunalttı. Ancak Kocaelililer, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Olimpik Buz Sporları Tesisi sayesinde adeta sıcaklara meydan okuyor. Tesis vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle her saat tıklım tıklım doluyor. 


TESİSE BÜYÜK İLGİ VAR

Hava sıcaklıklarının artması ve aşırı nem Kocaelileri, Olimpik Buz Sporları Tesisi'ne akın ettirdi. Özellikle öğle saatlerinde serinlemek isteyen vatandaşlar tesisin yolunu tutuyor. Bir yandan serinleyen Kocaelililer, diğer yandan da spor yapmanın keyfini çıkartıyor. Olimpik Buz Sporları Tesisi'nin pistinde her yaştan vatandaşı görmek mümkün oluyor.

 

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK

Olimpik Buz Sporları Tesisi haftanın her günü açık. Halk seansları haftanın her günü 10.00 ile 22.00 arasında gerçekleştiriliyor. Halk seansının ücreti çarşamba ve cuma günleri 3,5 TL, diğer günler ise 6 TL. Olimpik Buz Sporları Tesisi'nin 226 60 83 No'lu telefonundan rezervasyon yaptırılabiliyor. Ayrıca tesisten yararlanmak isteyen gruplara, grup indirimi uygulanıyor.

 

DETAYLI BİLGİ BÜYÜKŞEHİR SİTESİ'NDE

Tesis programı ile ilgili detaylı bilgi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki "Spor Tesisleri Program Saatleri" linkinden takip edilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826