Yeni Dönem Öncesi  Ziyaret

İlçe Milli Eğitim’de ki görevi sırasında da başarılı eğitimciler arasında yer alan Sergülen Kurt ve ekibinin açtığı kurslar önceki dönem birçok insanın meslek sahibi olmasına, üniversite sınavlarında başarı kazanmasına neden oldu.

Körfez’de kısa sürte önce kurup faaliyete geçirdiği Körfez Vefa SK Kulübü ile adından söz ettiren Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve MHP Körfez’in sevilen Meclis Üyesi Ahmet Topuz, Körfez Halk Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular.

İnsanların yetişmesi ve geleceğe hazırlanması için çaba harcayan kurum ve kulübün başında olan yöneticilerin ziyareti, faaliyet dalları hakkında ki sohbetle başladı. Halk eğitimin yeni dönemde ki kursları, pandemi kuralları ve spor faaliyetleri konuşulduktan sonra Muhammed Emin Kılıç ve Ahmet Topuz, Sergülen Kurt’a kulübün atkısını hediye ettiler ve karşılıklı olarak yeni dönemde başarılar dilediler.

Muhammed Emin Kılıç ve Ahmet Topuz daha sonra yeniden eski görev yerine gelen Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Zehra Coşkun Salih’i makamında ziyaret edip, kulübün atkısını hediye ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817