Yeni üniversitelilere Kent Kart
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde üniversiteye bu yıl yeni kayıt yaptıran öğrencilere Kent Kart veriyor. İlimize üniversiteye kayıt için gelen öğrencilerin Kent Kart talepleri KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’nde karşılanarak, kartları teslim ediliyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Hizmetleri Merkezi de yeni öğrencileri kayıt ediyor. Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan Gençlik Hizmetleri Merkezi, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri arasında bilim, sanat, spor ve kültür alanlarında birçok organizasyon gerçekleştiriyor.

 

GÜNDE BİN ÖĞRENCİYE KENT KART

Öğrenci kayıtlarının 1-5 Eylül tarihleri arasında devam edeceği Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içerisinde kurulan stantta günde bin kadar öğrenciye Kent Kart veriliyor. Üniversitenin açılması sonrasında bir ay kadar daha Kent Kart için stantta işlemler devam edecek. Üniversite öğrencilerine kent içi ulaşım olanağı sağlayacak Kent Kart için 1 adet fotoğraf, üniversiteden kayıt sonrası verilen okul giriş kartı ve kart basım ücreti alınıyor. Günde bin başvurunun alındığı Kent Kart masasında işlemler yoğunluğa rağmen hızlı bir şekilde yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817