banner2779
banner2752
banner2750

YRP’li Mücahit Akar’dan Yeni Yatırım!

Helvacı Abdullah markasının Körfez Şubesi’nin bugün gerçekleşen açılış töreni büyük ilgi gördü. Törene katılan kentimizin siyasi simaları, tacirler, Körfez ilçedeki esnaflar va vatandaşlar, iş yeri sahibi Mücahit Akar’ı yalnız bırakmadılar. Tören boyunca tüm konuklara dondurmalı helva ikramında bulunuldu.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Açılış törenine katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, YRP Derince İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, Demokrat Parti (DP) Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, Saadet Partisi (SP) Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Memleket Partisi Körfez İlçe Başkanı Şuayp Yağar, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Güney Mahallesi Sosyal Yardım ve Hizmet Derneği Başkanı Oktay Yaşar, KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat ile çok sayıda Körfezli yer aldı.

SÖĞÜT VE ARAS KONUŞTU

Açılışta konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez ilçemizde böyle bir hizmeti açan, böylesine özel bir işletmesi kazandıran Mücahit kardeşimize ve varsa ortaklarına teşekkür ederiz. Kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim’’ dedi. Söğüt’ün ardından mikrofonun verildiği YRP İl Başkanı Mehmet Aras ise yine o bildik heyecanı ile konuştu ve, “60 yıllık büyük bir marka olan Helvacı Abdullah’ı Körfez’e getiren Mücahit kardeşimi kutluyorum. Yeni mekanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751