YÜCEL, YÖNETİME VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor başkanlığı görevinden Antikkapı A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine getirilen İslam Yücel, kulüp çalışanları ve yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Anttikkapı’da gerçekleşen teşekkür toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, kulüp ikinci başkanı Hamza Bakkal, kulüp genel sekreteri Fatih Özkaraaslan, yönetim kurulu üyeleri Fikret Yıldız, Ömer İslamoğlu, Erhan Öztürk, Muhammed Feyzi Karabıyık, Ömer Bahadır Özyılmaz, kulüp koordinatörleri ve çalışanları katıldı.

 

Dolu Dolu geçen 15 Ay Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ailesiyle beraber uzun yıllardır birlikte olduğunu ve son on beş aydır da, bu önemli kulüpte başkanlık görevini yürüttüğünü ifade eden kulüp başkanı İslam Yücel,”15 ay önce birlikte bir yola çıktık. Bu ekiple 15 ay boyunca kulübümüz adına çok güzel projelere imza attık. Benim hayatımın en güzel günlerinin bu günler olduğuna inanıyorum. Hiçbir makam kalıcı değil. Fahrettin başkandan bu görevi aldığımız da da aynı düşüncüleri paylaşmıştık. “dedi.

 

Teşekkür Plaketi verdi

Kağıtspor kulübü başkanı İslam Yücel, ”Bugün ise farklı bir görevdeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımızın takdiridir. Kağıtspor’un yeri bende çok ayrı. Hepinize yaptığınız hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyorum. ”dedi. Daha sonra kulüp başkanı İslam Yücel’e, kulüp ikinci başkanı ve genel sekreteri çeşitli hediyeler takdim etti. Kulüp başkanı Yücel’de yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi veridi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817