banner2779
banner2752
banner2750

Yunus Emre’yi Sivrihisar’da Andılar

 Körfez Belediyesi ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yunus Emre’nin vefatının 700. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yürüttüğü Yunusun Sözü projesinin son etkinliği Eskişehir’de gerçekleştirildi. Eskişehir’de Yunus Emre’nin doğduğu yer olan Sivrihisar’da düzenlenen programda Yunus Emre’nin eserlerini seslendiren öğrenciler, daha sonra ilçedeki müze ve tarihi mekanları gezdi.

DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt da programa katılırken, Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan’ı ziyaret etti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Projenin yürütücü öğretmeni Ayşegül Güneş ise program sonrasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

ALKIŞ TOPLADILAR

Yapılan gezide Sivrihisar Ulu Camii, Kilim Müzesi, Odunpazarı Evleri, Türk Dünyası Vakfı tarafından yapılan Esminyatürk, Musiki Müzesi, Müslüman Bilim Adamları müzesi gezildi. Öğrenciler gezi sırasında da tarihi mekanlarda mini konserler verdi ve büyük alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751