ZABITA, TRAFİK DENETİMLERİNİ KÖRFEZ’DE TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYOR
 Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, kurumların karayolu güzergâhlarındaki çalışmaları başta olmak üzere, yol kapama, trafiğe kapalı alanları denetleme, kaldırım işgallerini önleme, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımı sağlayan araçların denetimleri gibi faaliyetlerini titizlikle yürütüyor.

Trafik Akışının Güvenliği Sağlanıyor

Körfez Belediyesi zabıta trafik ekipleri, kurum ve kuruluşlar tarafından yol güzergâhlarında yapılan çalışmalar sırasında denetim yaparak, trafik akışının güvenliğini sağlıyor. Özellikle ana yol üzerinde bulunan okulların önünde çalışan Körfez Belediyesi trafik zabıta ekipleri öğrencilerin okullarına güven içinde ulaşmasını sağlıyor. Zaman zaman araç trafiğine müdahale eden ekipler, yaya trafiğinin emniyetini sağlıyor.

Uyarıcı Levhalar Yenileniyor

Özellikle okul çevrelerinde güvenliği en üst seviyeye çıkaran belediye ekipleri, levhaların ve kasislerin eksik olduğu bölgelere çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra mahalle aralarına da uyarıcı levhalar yerleştiren ekipler, halkın taleplerine göre çalışmalarını şekillendiriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817