Zafer Şahin Adaylığını Açıkladı

 Uzun bir zamandır Körfez Pazarcılar Odası Başkanı olarak vazife yapan Zafer Şahin; yapılacak olan seçimlerde Körfez  Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Körfez Tütünçiftlik Sahil Bölgesi'nde bulunan belediyeye ait sosyal tesiste yaptığı basın toplantısında adaylığını açıklayan Zafer Şahin, "Günümüzde ticari anlayış değişmiştir. Değişen bu ticari anlayışta Körfez esnafını daha iyi temsil etmek ve Körfez'de ki esnaflarımızı daha iyi yerlere gelmesini sağlamak için aday oldum. Ahi sistemi içinde esnaf odalarının daha iyi bir şekilde temsil edilmesini sağlamak; birlik ve beraberliği güçlendirmek için aday oldum."dedi.

                'BEN' değil, 'BİZ' olcağız

                Esnaf odası başkanı seçildiği takdirde asla 'ben' diye hareket etmeyeceğini belirten Zafer Şahin, " Biz odada 'ben' düşüncesini kaldıracağız. 'biz' düşüncesi içinde hareket edeceğiz. Komiteler kurarak, esnafların sorunlarını yerinde tespit edip, çözüm yolları arayacağız. Esnafın ayağına biz gideceğiz. Odamıza üye herkesin odamızda temsil yetkisine sahip olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde; daha güçlü esnaf yapısını oluşturmak; güçlü bir kurum haline gelmek için çalışacağız. Toplumun  her kesimini temsil eden bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. Oluşturacağımız komitelerle sorunları tespit edip, çözüm yolları arayacağız' dedi.

  'YENİLİĞE AYAK UYDURACAĞIZ'

                Dünya genelinde gelişen ticari hayata ayak uydurmak için çalışacaklarını da belirten Zafer Şahin, "Hemen bir internet sitesi kuracağız. Her şey esnaflarımız için olacak. Esnaflarımızın daha güçlü olması adına programlar düzenleyeceğiz; bilgilendirici etkinlikler gerçekleştireceğiz.Oda olarak büyük bir aile olacağız. Ayağına gitmediğimiz hiç bir kimse kalmayacak. Gece-gündüz çalışacağıaz."dedi.

                'EKİP RUHU İLE ÇALIŞACAĞIZ'

                Ahi teşkilatına mensup bütün esnaf odalarının bir arada olduğu güçlü bir yapı oluşturacaklarını vurgulayan Zafer Şahin; ekip ruhu içinde çalışacaklarını söyledi. Zafer Şahin, "Bizi bu yola çıkmaya teşvik eden yüzlerce esnaf arkadaşımıza teşekkür ediyorum."dedi. Düzenlenen basın toplantısına, bazı esnaflar, basın mensupları ve Kocaeli Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurettin Kaplan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817