ZARAR EDEN İŞLETME KAR EDER HALE GELDİ

Kısa zamanda işletmede yapılan ve gözle görülen değişiklikler sonrasında, halkın uğrak noktası haline gelen tesislerde, fiyatların da aynı kalması sonrasında her ay zarar açıklayan işletme, bir anda kar etmeye başladı.

Yeni konsept

Körfez Birlikspor’un Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapan Erhan Yılmaz, daha önceki tecrübeleri ile kiraladığı Tütünçiftlik Sosyal Tesislerde köklü değişiklikler yaptı. İlk etapta ciddi bir işletmecilik başlatan Erhan Yılmaz, personel sayısını arttırdığını belirterek, ‘’Halka daha iyi hizmet vermek için personel sayısını arttırdım ve 55 kişilik çalışma gurubu ile disiplinli bir çalışma başlattım. Yeni kurduğumuz sistemle, personel işe girerken parmak iziyle giriş yapıyor ve mesai bitiminde de aynı şekilde çıkış sağlanıyor. Böylece, personelin tam çalışma zamanı denetim altında oluyor. Tesislerde var olan mescit, bebek odası gibi noktaları yeniden elden geçirerek, daha kullanışlı hale getirdim. Restoran ve bar bölümleri ile açık alanda en çok değişikliğe gidildi. Yaptığımız genişletme ve yeniden dizayn ile 3 kapalı, bir açık alana kavuştuk ve bu da halkın çok beğenisini kazandı’’ dedi.

Dünya mutfağı

Erhan Yılmaz, daha önce kebap, ızgara, pide çeşitleri ile bilinen mutfakta büyük yenilikler yaptıklarını da ifade ederek, ‘’Dünya mutfağı hizmetini başlattık. Hamburger, köfte, sulu yemekler ve diğer çeşitlerde dünya mutfağından da yemek örneklerini hazırlayıp sunabilecek aşçılar ve menülerimiz mevcut. Bar kısmında da yenilikler yaptık, artık burada dünyadaki tüm kahve çeşitlerini, soğuk içecek çeşitlerini bulabilirsiniz. Açık hava bölümünde de dev ekran da televizyon ve maçlar izlenebilecek. Lig TV yayını da hizmetlerimiz arasında olacak. Yine açık havada nargile keyfi yaşamak isteyen müşteriler de bu hizmeti bulabilecekler’’ dedi.

Kahvaltı 60 çeşit

Erhan Yılmaz, tesislerin en çok beğenilen yönlerinden olan açık büfe kahvaltının devam ettiğini ve 60 çeşit ile hizmetin sürdüğünü belirterek, ‘’20 lira ücretle zengin açık büfe kahvaltı hizmetimiz devam ediyor. Çeşidi daha da arttırdık ve bu da hafta sonları halkın adeta hücum etmesini sağlıyor. Deniz kenarında, zengin çeşitlerle yapılan sabah kahvaltısı işletmemizin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. İşletmenin açık alanını kış ayları için hazırlıyoruz, camla çevirerek, yağış ve soğuktan müşterileri koruyacak, deniz keyfinin sürmesini sağlayacağız. Tüm bu yeniliklere, ızgara, kebap, pide, ,çecek çeşitlerinin artması ve ciddi işletmecilik anlayışı ile aldığımızda zarar eden tesisler şu anda kar bırakır hale geldi ve daha da iyi olması için sürekli olarak yenilikler düşünüyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817