ZEKİ AYGÜNDEN KÖRFEZ BELEDİYESİNE ZİYARET
 Ak Parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında Körfez Belediyesi Başkanvekili Faruk Denli’yi ziyaret etti.

Kocaeli Milletvekili Aygün, Körfez Belediyesini ziyaret ederek yıllık izine çıkan Belediye Başkanı İsmail Baran’a vekalet eden Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile makamında görüştü. Ziyarette Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban da hazır bulundu.

Körfez İle İlgili Projeler Konuşuldu

Samimi ve sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Körfez Belediyesi ve Körfezle devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi alış verisinde bulundu. Milletvekili Aygün, Körfez için üretilen projelere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yıllık izinde yeni Genel Başkan ve Başbakan seçilen Ahmet Davutoğlu’na memleketi Artvin’de gezilerine eşlik etmesine ve Körfez ilçesi üzerine yapacağı yatırımlardan bahsetmesine de değinildi.

Körfez Belediyesi Başkan Vekili Faruk denli Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’e bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür ederken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denli Körfez Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken misafirine ikramlarda bulundu.

Aygün: “Yeni Türkiye Yolunda İlerleyeceğiz”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken Cumhurbaşkanı seçimlerinde yoğun çalışmalarda bulunarak Başbakana cumhurbaşkanlığı yolunda yapmış oldukları çalışmalarla ilgili Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran adına Denli’ye tebriklerini iletti. Aygün, bu seçimle Türkiye’nin demokrasi tarihinde vatandaşların kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçerek önemli bir ilki yaşadıklarına değinen  Aygün, demokratik yönetim, refah toplum, öncü ülke olma yolunda Cumhurbaşkanı ve Hükümet arasındaki uyum ile Yeni Türkiye’nin yolunda ilerleneceğini belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817