Ziraat Bankası yeni binası Hazırlanıyor
 Körfez Tütünçiftklik’te, ihaleye çıkması beklenen Sarnıçhan İş Merkezi ve bağlantı yolu çalışmaları kapsamında geçici olarak hazırlanan Ziraat Bankası Tütünçiftlik Şubesi tamamlanmak üzere.

Körfez belediyesi Hizmet Binası ve İSU tarafından kullanılırken boşaltılan, Ağadere Caddesi girişindeki iki katlı bina, iş merkezi yapılana kadar geçici olarak Ziraat Bankası’na tahsisi edilmişti. Geçtiğimiz ay protokol anlaşması imzalanan binada, hızla tadilat işlemleri yapıldı ve dış cephe boyasına geçildi. Binanın, yıl sonuna kadar tamamlanması ve 2016’nın ilk aylarında Ziraat Bankası’nın buraya taşınması bekleniyor.

Ziraat Bankası’nın taşınmasından sonra ihaleye çıkacak olan Yunus Pehlivan dönemine ait proje, uygulanmaya başlanacak. Projenin gerçekleşmesi halinde ilçenin Tuğrul Caddesi ve Hamit Kaplan Caddesi arasındaki bağlantısı sağlanacak ve trafik akışı belirli ölçüde rahatlayabilecek. Yaklaşık 2.5 yıl önce açıklanan proje, banka ile belediye arasında anlaşmanın tam olarak sağlanamaması, istenen teminat mektubu gibi gerekçelerle uzamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817