Kategoriler

Meydan

Ketenciler’de Teşekkür Buluşması

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık önceki akşam Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Yönetimi’ni dernek binasında ziyaret etti. Dernek Başkanı Sami Korkut, Çerkez kültürünün yaşatıldığı Ketenciler Köyü’nde hayata geçirdiği Ekoköy Projesi başta olmak üzere başarılı çalışmaları ve derneğe verdiği katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür etti.

Ketenciler Köyü’ndeki dernek lokalinde gerçekleşen buluşmada Sami Korkut’un başkanlığını yaptığı Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Yöneticileri ve Ketenciler Köy Muhtarı İrfan Temel, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı ve beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ile meclis üyesi Erol Yılmaz’ı ağırladı. İçilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbette ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Sami Korkut, “Bizlerin yaşadığı ve gelenek göreneklerimizin yoğun şekilde yaşatıldığı Ketenciler Köyü’nde de uygulamaya koyduğunuz Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler Projesi her geçen gün yoğun ilgi görmekte. Böylesi örnek bir proje ile hem ekonomik anlamda katkı sağlanırken bölgenin tanıtılarak kültürümüzün geniş kitlelerce yerinde görülmesi sağlandı. Buna öncülük eden siz ve ekibinize çok teşekkür ederiz” dedi.

Kültür mozaiği içeren Kartepe’de birlik ve beraberlik içinde Kartepelilik kültürü oluşturulmasına katkı veren derneklere teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Sahip olduğu değerlerle bir çekim merkezi olan ilçemiz 4 yılda önemli bir mesafe kat etti. Ketenciler Köyümüzde geçen yıl hayata geçirdiğimiz turizm faaliyetleri bayanlarımızın özverili çalışmaları ve bizlerin desteği ile kısa zamanda başarıya ulaşması bizleri de mutlu etmektedir. Sivil toplum örgütlerimizin manevi destekleri ile başarılı çalışmalara imza atmaya devam etme hedefindeyiz. Bizlere destek olan sizler ve muhtarımız ile girişimci hanım kardeşlerimizin örnek teşkil eden davranışları ile benzer projeleri diğer köylerimizde de uygulama konusunda girişimlerimiz sürmektedir” dedi. Samimi atmosferdeki sohbet içilen çaylar eşliğinde son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi