Kategoriler

Meydan

Pilav Günü’nde bir araya geldiler

Mezunlar yeniden buluştu

Derince Lisesi Mezunları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü organize edilen Derince Lisesi Geleneksel Pilav Günü’ne okul mezunları yine büyük ilgi gösterdi

Mezunlar yeniden buluştu

Derince Lisesi’nden mezun olanları bir araya getirmeyi hedefleyerek başlatılan Derince Lisesi Mezunları Pilav Günü’ne bu yıl yine büyük ilgi gösterildi. Okul bahçesinde düzenlenen geleneksel pilav gününe, okul mezunlarının yanı sıra protokol de yoğun katılım sağladı. Okul mezunu ünlü tiyatrocu Engin Günaydın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, okul müdürü Fazlı Cengiz, dernek başkanı Necdet Meriçli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın, öğretmenler ve mezunların da iştirakiyle gerçekleşen etkinlikte anılar tazelenip, sohbetler edildi.

Etkinlik amacına ulaştı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Derince Lisesi için özel olarak yazılan marş hep birlikte okundu. Çeşitli konuşmalarla devam eden programda sahne alan Derince Lisesi Halk Oyunu Ekibi gösterileriyle, etkinliğe renk kattı. Derince Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar düzenlenen bu anlamlı etkinliğin yıllar boyunca devam etmesi temennisinde bulunarak Pilav Günü’nün amacına ulaştığını söyledi. Etkinlikte fotoğraf sergisi, tabak satışı ve pilav ikramları da yapıldı. Hep birlikte neşe içersinde geçen programda Derince Lisesi mezunları gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle birbirlerine veda etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu