Kategoriler

Meydan

1100 metrede çalışma

Her türlü doğa sporunun yapılmasına imkan sağlayan doğa yapısına sahip Kartepe İlçesi'nde yamaç paraşütü alanında paraşütçülerin stabil zemine takılmamaları için 1100 metre yükseklikteki alanda belediye ekipleri hafta sonu parke ve bordür döşeme çalışması yaptı.

Marmara Bölgesi’nde en iyi atlama yeri olarak gösterilen Kartepe Yamaç Paraşüt Alanı’nda ileri düzeyde yamaç paraşütü yapan sporcuların daha güvenli bir şekilde atlayış yapmalarına imkan sağlamak için Kartepe Belediyesi 500 metre karelik alanda hafta sonu çalışma yaptı.

Kartepe'de dört mevsim spor sloganından hareketle farklı spor aktivitesi olan yamaç paraşütünün de yapılabilmesi için her türlü desteği sunan Kartepe Belediyesi alt yapı çalışmalarına önem vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl 1100 metre rakımlı atlama rampasında tefsiye ve toprak dolgusunu yaparak deneme atlayışı yapan sporculara daha keyifli bir kalkış alanı sağlamak için stabil zemine paraşütlerin takılmaması için belediye ekipleri zirvede parke ve bordür döşeme çalışması yaptı.

Kartepe Yamaç Paraşüt Alanı zemininde yapılan düzenlemeler sonrasında yamaç paraşütü tutkunları eşsiz doğa güzelliklerine sahip Kartepe’den göl ve deniz manzarası eşliğinde gökyüzündeki süzülüşlerini parkesi de döşenmiş atlama rampasından daha güvenli bir şekilde yapabilecekler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu