Kategoriler

Meydan

Plastik çöp konteyneri dağıtıldı

Ahmet YARAR


 

Petrol Mahallesi’nde plastik çöp konteyneri dağıtıldı

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, plastik çöp konteyneri dağıtımlarını Uzunçiftlik bölgesinde Petrol Mahallesi’nde sürdürdü. Kartepe Belediyesi, yaklaşan yaz ayları öncesi koku ve sızıntı yapmayan 120 litre kapasiteli plastik çöp konteynerleri ile temiz ve sağlıklı mahalleler oluşturma hedefiyle Petrol Mahallesi’nde de 260 konteyneri imza karşılığı vatandaşlara teslim etti.

Kartepe Belediyesi kent estetiğine uygun yapılaşma çerçevesinde halk sağlığını ön planda tutan uygulamaları çerçevesinde plastik çöp konteynerlerini ücretsiz olarak mahalle sakinlerine zimmet karşılığı teslim etmekte. Bugüne kadar 3600 plastik çöp konteyneri dağıtan ekipler Uzunçiftlik bölgesinde Petrol Mahallesi sakinlerini de yeni koku ve sızıntı yapmayan plastik çöp konteynerleri buluşturdu.

 

Temiz ve sağlıklı mahalleler oluşturma hedefiyle yeni plastik çöp konteyneri dağıtan Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, Kartepe’nin ana renkleri olan yeşil ve mavi plastik çöp konteynerleri sokaklarda şık görüntüler oluşturulduğunu belirtti. Karagöz, “Konteyner sistemi ile halkımızı da çöp toplama sistemine ortak ettik. Bu sayede sokakta çöp görmeyeceğiz ve çöp kokusu da duyulmayacak. Belediyemiz öncülüğünde yapılan düzenleme ile çöp toplama işlemi daha sağlıklı bir hale kavuşturuldu. Uygulama hakkında detaylı bilgi almak ve konteyner temin etmek isteyen mahalle sakinleri 444 33 73 ve 373 41 83 no’lu telefona başvuru yapabilecekler” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER