Kategoriler

Meydan

Dünya Çevre Günü Gebze'de Kutlanacak

Dünya Çevre Günü 3-6 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek bir dizi etkinlikle kutlanacak. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebzelileri, çevre duyarlılığı ve bilincini arttırmak amacıyla düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet etti

 
DOLU DOLU PROGRAM
Dünya Çevre Günü, Gebze’de düzenlenecek bir dizi etkinlikle dolu dolu kutlanacak. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü 4 gün sürecek bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Çevre bilincini geliştirmek, çevre duyarlılığı için farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak 3 Haziran Pazartesi günü 50. Yıl Chrysler Orta Okulu’nda TÜBİTAK-MAM araştırmacısı Sönmez Dağlı’nın konuşmacı olarak katılacağı Çevre İçin Eğitim konulu bir konferans ve GEKAP açık hava sergisi düzenlenecek. Saat 10.00’da başlayacak bu etkinliklerin ardından 4 Haziran Salı günü ise ÇAGET koşucularının Eskihisar’daki ‘Çevre İçin Koşu’ etkinliğinin ardından geleneksel kahvaltı programı düzenleyecek. Çevre koşusu saat 09.00’da başlayacak.
ÇEVRE BİLİNCİ İÇİN
5 Haziran Dünya Çevre Günü olan Salı günü ise saat 10.00’da başlayacak çevre yürüyüşü Gebze Kent Meydanı’nda sona erecek. Meydanda düzenlenecek Dünya Çevre Günü Şenlikleri’nde çevre için jimnastik, müzik ve geri dönüşüm kostüm şovun ardından, çevre duyarlılığına dikkat çekmek adına düzenlenene yarışmalarda dereceye girenlere öğrencilere hediyeleri ilçe protokolü tarafından takdim edilecek. Çevre duyarlılığı ve bilincini arttırmak amacıyla düzenlenecek etkinliklere Gebzeli hemşerilerini davet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Daha temiz bir çevreye sahip olmanın yolu çevreye duyarlı olmaktan geçiyor. Bu bilincin yerleşmesiyle daha temiz bir çevre için atılacak daha büyük adımların temelini oluşturacağız” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor