Kategoriler

Meydan

Körfez CHP'ye aday olacak mı ?

Körfez’de seçim heyecanı, seçime 9 ay olmasına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Partiler kendilerine etkili adaylar arıyor. İşte kulağımıza gelen haberlerden birisi ise Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Başar’ın, CHP’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday adayı olacağı iddia edilmesi

Ahmet YARAR

KARİYERLİ ADAY İSTİYORLAR

Yerel seçimler 30 Mart 2014 tarihine yapılacak.  Seçimlerin öncesinde belediye başkan adaylarını belirlerken büyük bir titizlik gösteren, seçimi kazanabilecek vizyon sahibi adaylarla yola çıkmaya hazırlanan CHP,  bu kez akademisyen isimleri aday göstermeye hazırlanıyor.

 

 

BAŞAR ADAY OLACAK MI ?

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil`in İzmit, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi eski Rektörü  Prof. Dr. Ali Akdemir`in Büyükşehir Belediye Başkan aday adayılığından sonra Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Başar da CHP`den Körfez Belediye Başkan aday adaylığına  hazırlanıyor. CHP`deki birçok üst düzey yönetici ve partilinin Başar`a adaylık teklifinde bulunduğu öğrenildi. CHP`lilerin bu teklifine sıcak bakan ve “Olur” yanıtını verdiği öğrenilen Başar`ın, önümüzdeki günlerde net bir karar vermesi bekleniyor.

 

 

Başar’ın geçmişi ise gayet düzgün, 1998 yılından bu yana Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi`nde öğretim üyeliği yapan Başar`ın, ulusal ve uluslararası alanda yayınlanan çok sayıda kitap ve makalenin yanı sıra, sergilenen çok sayıda kişisel ve karma resim sergisi de bulunuyor. CHP`den Körfez Belediye Başkanlığı`na aday adayı olması beklenen Prof. Dr. Reşat Başar 1962  doğumlu.   Reşat Başar, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi`nden 1984 yılında mezun oldu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi