Kategoriler

Meydan

Karaloğlu teminat verdi

Körfez FK Başkanı Cenk Karaloğlu 2013-2014 futbol sezonu için teminat verdi. Yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını itiraf eden Karaloğlu, yeni sezona yeni hedeflerle gireceklerini ifade etti

KÖRFEZ Başkanı Cenk Karaloğlu yeni sezona yeni hedeflar koyarak hazırlanacaklarını belirtti. Yapılan hatalardan ders çıkardıklarını ifade eden Karaloğlu, önümüze her gelenle el sıkışıp sözleşme imzalamayacağız şeklinde konuştu. Karaloğlu, “ Önümüzdeki hafta başından itibaren düğmeye basacağız. Hedefimiz bu sezon ucuz maliyetli, kaliteli bir takım oluşturmaktır”dedi.

ÖNÜMÜZE GELENİ ALMAYACAĞIZ

Transfer konusunda aceleci olmayacaklarının altını çizen Karaloğlu, “Acele işe şeytan karışır demiş atalarımız. Biz de bu sezon aceleci olmayacağız. Nokta transferler yapacağız. Hoca konusunda da aceleci davranmayacağız. Yönetim olarak araştırmalarımız sürüyor. Anlaşacağımız hoca takımımızla uyum sorunu yaşamamalı. Buna çok özenle dikkat edeceğiz. Bu sezon bizim sezonumuz olacak”dedi. 

A-2 LİGİ’NE MUTLAKA KATILACAĞIZ

Körfez Futbol Kulübü’nde köklü değişimler yaşanacağını hatırlatan Karaloğlu, “Bu sezon özellikle A-2 Ligi’nde mutlaka boy göstermemiz gerekiyor. Oluşturacağımız genç kadro ile hem A-2 Ligi’nde hem de A takımlar bazında başarıya endeksli olacağız. A takımda kendisine yer bulamayan futbolcu A-2 takımında mücadele etmeli. İdman topçusu mantığını ortadan kaldıracağız”dedi.

HİÇ ACELEMİZ YOK

Körfez Futbol Kulübü’nün bu sezon daha farklı bir görüntü vermesi gerektiğini hatırlatan Karaloğlu, “Bu sezon tepeden tırnağa kadar değişim yapacağız. Olması gereken de bu. Alt yapıyla geçtiğimiz sezon yeteri kadar ilgilenemedik. Bu sezon alt yapı birinci önceliğimiz olacak. Körfez FK olarak Kocaeli kentini en üst ligde temsil eden gençlik kulübü yaratmak istiyoruz”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hızır 41, Kariyer Fuarı’nda Afet Hazırlıklarını Tanıttı
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
MHP Körfez Teşkilatı, Çamlıtepe’de Kenetlendi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kahraman; “Uyuşturucuyla Mücadelenin Parçası Olalım”
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Emek En Yüce Değerdir
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den 1.785 Üreticiye 500 Ton Gübre Desteği
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten 1 Mayıs Mesajı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi'nden Anlamlı Kitap Bağışı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Gölcük'te Okullar Arası Turnuvada Dereceye Girenler Ödüllendirildi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfez GB Namağlup Olarak Türkiye Şampiyonasına Gidiyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “BÜYÜYEN TÜRKİYE’NİN HARCI İŞÇİNİN ALIN TERİDİR”