Kategoriler

Meydan

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'den açıklama

İZ-SAN-DER’in 12.Geleneksel Pilav Günü etkinliğinde konuşan Zeki Aygün ilimize sıçrayan Gezi Parkı olaylarıyla ilgili, “Üç beş ağaç için yapılan provokasyon” dedi. Etkinlik ise yağmurun gazabına uğradı. Yarım kalan konuşmalar ve pilav dağıtılması ile son buldu.

Kısa adı İZ-SAN-DER olan Kocaeli Anadolu Teknik Anadolu Meslek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin 12. Geleneksel Pilav Günü etkinliği dün gerçekleşti. Okulun bahçesinde bir araya gelen mezunlar yağmurun gazabına uğradı. Program başladığı sırada yağmurun da başlaması birçok etkinliğin iptal edilmesine neden oldu. Konuşmalar yarıda kesilerek sadece pilav dağıtıldı. Mezunlar buna rağmen bir arada olmanın tadını çıkardı.

GELENEK BOZULMASIN

Katılımcılar arasında AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ve çok sayıda mezun vardı. Programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Halil Atay yaptı. Mezun arkadaşlarıyla bir arada olmanın sevincini yaşadığını ifade eden Atay, “Bu gelenek hiçbir zaman bozulmasın” dedi.

3-5 AĞAÇ PROVAKASYONU

Yapılan etkinliklerden de bahseden Atay, 9 Haziran’da Dostlar Potada Buluşuyor adlı etkinlikte bir araya geleceklerini ve herkesin katılmasını istediklerini söyledi. 19971-1972 yılı mezunu olan Zeki Aygün Taksim’de yaşanan ve ilimize de sıçrayan Gezi Parkı sorunuyla ilgili konuştu. Sorulara cevap vermek istemeyen Aygün kısaca, “Tamamen provakosyon. Bunlar üç beş ağaç için yapılan ve altında organize hareket yatan olaylar. Başbakanımız gerekli açıklamaları yapıyor” dedi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak