Kategoriler

Meydan

Taziye Çadırı Kartepe Belediyesi’nden

Kartepe Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşların acılarını paylaşmak adına sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ücretsiz cenaze hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Cenaze evlerine taziye çadırı kuran belediye ekipleri taziyeye gelen vatandaşların son görevlerini hava koşullarından etkilenmeden kolayca yerine getirebilmelerine imkan sağlamakta.


Sosyal kişiliği nedeniyle hep halkın içinde olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe halkının acılı ve mutlu günlerinde ihtiyaç duyacağı konularda çalışmalar yaparak vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Gelenek görenekleri nedeniyle taziyelerini açık havada gerçekleştiren vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmeden son görevlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için belediye ekipleri cenaze evleri önünde taziye çadırı kurmakta. Aynı anda yüz kişinin kullana bildiği taziye çadırlarında masa sandalyesinde cenaze evlerinde konuklar taziyelerini gönül rahatlığı içinde yapabilmekte.

Acılı ailelerin yanında olma adına ücretsiz cenaze hizmetleri ile takdir toplayan Kartepe Belediyesi, cenaze evlerine yemek, masa sandalye gibi ihtiyaçlar konusunda destek olmaya devam etmekte. Yağışlı ve güneşli havalarda da cenaze evlerine branda ve taziye çadırı kuran belediye ekiplerinin bu uygulaması da vatandaşlar tarafından beğeni görmekte.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor