Kategoriler

Meydan

Karabalık’tan mezuniyet hediyesi tablet bilgisayar

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, eğitime destek anlamında bu yıl yeni bir uygulama başlattı. Kartepe’deki liselerden derece ile mezun olan öğrencilere tablet bilgisayar hediye eden Başkan Şükrü Karabalık, mezun olan tüm gençleri tebrik ederken yeni yaşantılarında başarı dileklerini de iletti.

Eski bir eğitimci olan, ilçede eğitim çeşitliliğini artırmak adına yeni okullar kazandıran ve eğitim kurumlarına yönelik destekleri ile Kartepe’de eğitim çıtasının yükseltilmesi için başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın yeni uygulaması da beğeni kazandı.

Kartepe’deki 9 liseden bu yıl derece ile mezun olan öğrencilere tablet bilgisayar hediye eden Başkan Karabalık, “Öğrencilerimizi teşvik etmek adına üniversite yaşamlarında başarılarına katkı vereceğini düşündüğümüz bu uygulamayı hayat geçirmekten büyük mutluluk duymaktayız” dedi.

Başkan Karabalık’ın hediyesi olan ilk tablet bilgisayarları da Kartepe’de 2009 yılında eğitim öğretim hizmeti vermeye başlayan Maşukiye Anadolu Lisesi’nin dereceye giren ilk mezunları aldı. Okul Müdürü Murat Sert bu yıl ilk kez mezun verdikleri 40 öğrencinin heyecanını paylaşan tüm konuklara katılımları için teşekkür etti.

Kartepeli çocukların Anadolu Lisesinde eğitim alma şansının tanındığı okulun ilçeye kazandırılmasında ve okul binasının eksikliklerinin giderilmesinde de önemli katkıları olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür plaketi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız da, “Belediyemizin eğitime ve eğitim kurumlarına ciddi katkılarının devamını dilerim” dedi.

Protokol konuşmaları ve teşekkür plaketleri takdimi ardından okul birincisi Çiğdem Kös, okul ikincisi Sema İsen ve okul üçüncüsü Ayşe Kurt’a tablet bilgisayar hediye eden Başkan Şükrü Karabalık, “Kartepe’deki eğitim çeşitliliğinin sağlanması yönünde 4 yıldır devam eden çalışmalarımız önümüzdeki yılda devam edecek. Her şey Kartepe’deki eğitim çıtasının daha yukarılara çıkartılması içindir. Kartepe emin adımlarla yoluna devam ederken ilçemizde çok güzel işler yapılmaktadır” dedi.

Maşukiye Anadolu Lisesi’ndeki coşku ve heyecan dolu ilk mezuniyet töreni protokolün elinden alan öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu