Kategoriler

Meydan

Yayla şenliğine davet

Kartepe Trabzonlular Dernek Yönetimi, Kartepe Belediyesi işbirliğinde Eğreltidüzü Yaylası’nda düzenleyecekleri Yayla Şenliği’ne herkesi davet etti.

Kartepe Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Dilek ve yönetimi tarafından hafta sonu Konak Izgara’da yapılan değerlendirme toplantısında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Orhan Sarısüleyman, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ve Trabzonlular Dernek Yöneticileri hazır bulundu.

Şenliğe tüm Kocaeli halkını davet eden Dernek Başkanı Ahmet Dilek, program hakkında konukları bilgilendirdi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, şenliğin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için istişare yaptıklarını belirterek, “Toplumumuzda şenlikler ve şölenler son derece önemlidir. Bunlardan biri de Yayla Şenliği’dir. Yayla şenlikleri dağların zirvesinde gerçekleşmektedir ve bu şenlikler sayesinde dostluklar pekişmektedir. İnsanlar şehir stresinden uzaklaşarak yayla havası ile moral depolamakta. Yaşayışlarımız gelecek nesillere aktarılmakta. Bu şenlikte bunlardan biridir” dedi.

Eğreltidüzü Yaylası’nda horonlar eşliğinde Karadenizli sanatçılar Taner Eyüpoğlu, Adnan Yılmaz, Yılmaz Kasapoğlu ve Zeynep Birinci’nin de sahne alacağı şenliğe katılımın yoğun olması bekleniyor. 16 Haziran 2013 Pazar günü saat 11.00’de Eğreltidüzü Yaylası’ndaki şenlik için eski belde hizmet binalarından saat 09.00’dan itibaren araçlar kaldırılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi