Kategoriler

Meydan

Bayan Muhtarlar Sukay Park’a Konuk Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Türkiye genelinde görev yapan ve ilimizde temaslarda bulunan bayan muhtarları Kartepe Sukay Park’ta ağırladı. Bayan muhtarlar böylesi güzel bir doğa içinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


Kocaeli’yi gezmek ve yakından tanımak adına ilimize gelen bayan muhtarları, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker ve bayan muhtarlar Neslihan Serim ile Gülsüm Asan Kartepe Sukay Park’ta ağırladı. İlimizde Gölcük, İzmit, Derince’de ziyaretlerde bulunan bayan muhtarlar Kartepe’nin eşsiz manzarası eşliğinde Sapanca Gölü kıyısındaki tesiste yorgunluk attı.

Ankara, Bursa, Denizli, Yalova, İstanbul, Osmaniye ve ilimizden 60 bayan muhtarın katılımı ile gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkanının selamını ileten Bursalı muhtarlar başkanlarının hediyesini de Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a takdim ettiler. Böylesi bir doğa güzelliğine sahip olan ilçeye konuk olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden bayan muhtarlara Kartepe’nin sahip olduğu değerleri anlatan Başkan Karabalık da, ilçenin her geçen gün marka bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

İçilen çaylar eşliğinde göl kıyısındaki tesiste sohbet sonunda bayan muhtarlarla fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, konuklarını tekrar ilçede görmek istediğini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu