Kategoriler

Meydan

Ziraat Odası Karıştı

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, eski yöneticilerden İbrahim Kolaylık tarafından küfür, tehdit ve hakaretle suçlandı

İZMİT Ziraat Odası eski başkanı Şinasi Turoğlu’nun yönetiminde bulunan İbrahim Kolaylık kendisini kovalayıp küfür ettiğini iddia ettiği İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’ı şikayet etti. Şikayet için Bekirpaşa Karakolu’na giden Kolaylık olayı şu şekilde anlattı, “Büyükşehir Belesiyesi’nin mezbahasında çalışıyorum. Yusuf Karaaslan sabah işime giderken mezbaha yolunda arabasıyla önümü kesti. Direksiyonda oğlu vardı. Arabasından inerken ‘Ölümün benim olacak’ diye beni tehdit etti. Üzerimde ruhsatlı silah vardı. Olay çıkmasın diye kaçtım.”

TAHRİKLERİ YÜZÜ GEÇTİ
İlk olarak Bekirpaşa Karakolu’na şikayette bulunan Kolaylık savcılığa da şikayette bulunacağını söyledi. Olayları yalanlamayan Karaaslan ise aynı davranışın Kolaylık tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Oda seçimlerini kazandığı bir yıldan beri odaya gelmek için aynı yolu kullandığını ifade eden Karaaslan, “Aynı yolu kullandığımız için sürekli karşılaşıyoruz. Her karşılaşmamızda bana küfür edip kaçıyor. Bu tahrik bu güne kadar yüzün üzerine çıktı. Beni karakoldan aradılar bende şikayette bulunacağım” açıklamasında bulundu.

AİLEME DE HAKARET ETTİ

Şinasi Turoğlu’nu kastederek Kolaylık’ın arkasındaki destekçileri bildiğini söyleyen Karaslan, “Haftanın iki günü beni tehdit edip kaçıyor. Bu olaylar başkan olduğum için, çekemedikleri için yaşanıyor. Ben susuyordum” dedi. Elindeki suç duyurusunu gösteren ve 2012 yılında kendisinin de hem Kolaylık’ı hem de Turoğlu’nu şikayet ettiğini açıklayan Karaaslan, “Şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Sadece bana değil yanımda bulunan aile bireylerime, oda yönetimimde bulunan Hasan abiye de hakaret edip kaçtı” şeklinde konuştu. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu