Kategoriler

Meydan

Balık satışları durdu

Balıkçılar pazarında bu hafta balık tezgâhlarında balık havaların sıcak olması nedeniyle az bulunuyor. Balık fiyatları bu hafta pahalı olması ise dikkat çekti

Balık pazarında bu hafta balık tezgahlarında balığın az olması havaların sıcak gitmesine karşı az bulunduğu açıklandı. İzmit Balık Pazarı’ndaki esnaflar, kış mevsiminin bereketini yaz aylarında da yaşıyor. Hava koşullarının sürekli değişiklik gösterdiği şu günlerde hiç beklenmedik balık türlerinin ağlara yakalandığını anlatan balıkçı esnafı, özellikle istavritte bolluk yaşandığını söyledi. İzmit Balık Pazarı’nda bugün balıkçılar müşterilerin bekledi ama ilgi hafta sonu azdı. Kış mevsiminde tezgahları dolduran balık türleri, yaz gelmesine rağmen tezgahları süslemeye devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Balıkçı Hamdi personeli Uğur Beler, yaz döneminde olmalarına rağmen işlerin kış mevsiminden bir farkının olmadığını, vatandaşın balığa olan ilgisinin aynı şekilde devam ettiğini söyledi. Bu yazın çok bereketli geçeceğini söyleyen Beler, “İklim dengesinin bozulması, balıkların dengesini bozdu. Yaz mevsiminde hiç yakalanmayan balıklar, bu sezon ağlara umduğumuzun fazla takılıyor. Fiyatlarda da pek bir değişiklik yok” dedi. 

BALIK FİYATLARI
İzmit Balık Pazarı’nda bugün itibariyle fiyatlar şöyleydi; istavrit 10 lira, hamsi 15 TL, , çupura 3.5 lira, Karadeniz Levrek 3.5 lira, kalın levrek 18 lira, kefal 5 lira barbun 35 TL, alabalık tane 2 lira, karides 15 TL, ithal somon 25 TL,  yerli somon 12 lira, sardalya 7 lira,Sarıkanat Çinekop 40 lira ve mezgit 10 lira. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER