Kategoriler

Meydan

Hereke'ye devlet eli uzandı

Geçtiğimiz hafta Yukarı Hereke’de oluşan ve 15 evin çatısını uçuran hortumda büyük panik yaşanmıştı. Maddi hasarların oluştuğu bölgede Kocaeli Valisi Ercan Topca, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, hortum felaketi yaşayan Yukarı Hereke bölgesinde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Hayatlarında ilk defa böyle bir olayla karşılaşan Yukarı Herekeliler olayın bitmesinin ardından Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı ve Körfez Belediyesi yetkililerinin hemen bölgeye gelerek, gerekli yardımları yaptıklarını belirttiler. Muhtarlardan ve vatandaşlardan yaşadıklarını dinleyen Kocaeli Valisi Ercan Topaca hasar tespitini yaptıklarını ve bu hasarların valilik tarafından karşılanacağını söyledi. Topaca “Hasarın maddi boyutu fazla büyük değil. Paramız var. Çatısı uçan ev sahiplerine gerekli nakdi ve çatıların onarımı için malzeme yardımını yapacağız. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gideriyoruz” ifadelerini kullandı. 

Vali Topaca, Kaymakam Şirinoğlu ve Başkan Pehlivan daha sonra Üzümpınarı’nda yapımı süren ilköğretim okulu ve Karanlıkdere’de inşa edilen cami çalışmalarında incelemelerde bulunarak , yetkililerden bilgi aldılar. 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu