Kategoriler

Meydan

KARTEPE'DE KONTEYNERLER YENİLENİYOR

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki galvaniz çöp konteynerlerini bakıma aldı. Ekipler, konteynerlerin kullanımından kaynaklanan deformeler nedeniyle oluşan eksiklikleri tamir etmekte. Eskiyen ve kullanılamayacak hale gelenler ise yenileri ile değiştirilmekte.

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde kullanılan galvaniz çöp konteynerlerinin kullanımından kaynaklanan deformeleri tamirat ekibi ile gidermeye çalışıyor. Önemli bir kalem tutan konteynerlerin masrafını azaltmak için ekipler deforme olanları tek tek elden geçirmekte. Delinen, çürüyen, tekerleği kırılan veya ezilen konteynerler tamir ekibi tarafından onarılmakta. Onarım ardından boyanan konteynerler tekrar kullanıma alınmakta.

 

Kullanılamaz haldekiler ise yenileri ile değiştirilmekte. Bu sayede çevreye çöp sularının sızmasının yanı sıra çöp dökülmelerinin önüne geçilmekte. İlçe genelinde eskiyen konteynerlerin değiştirilmesi ile ilgili vatandaşın 444 33 73 nolu çağrı merkezine bilgi vermeleri yeterli.

 

Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, “Temiz bir çevre oluşturulması konusunda birim olarak konteynerler aracılığıyla çöplerin toplanmasını sağlamaktayız. Bu konuda konteynerlerin kullanımından kaynaklanan eskime ve deformelerde ekiplerimizce vatandaşlardan gelen bilgilendirmeler ışığında tamir veya değiştirilmesi şeklinde yapılmakta” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
233 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor