Kategoriler

Meydan

Eşme Sahili Şairleri Ağırladı

Kartepe Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Bir Bahar Akşamı” adlı şiir dinletisinde birbirinden değerli şairleri Eşme Sahili’nde ağırladı. Şiir dostlarının Eşme Sahili’ndeki buluşmasında konuklar unutulmaz bir geceye tanıklık ettiler.


Eşsiz doğa güzelliklerine sahip Kartepe’nin şirin mesire alanına sahip Sapanca Gölü kıyısındaki Eşme Sahili önceki akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlçenin farklı köşelerinde kültür ve sanat etkinlikleri ile Kartepelileri kültürel etkinliklere ortak eden Kartepe Belediyesi, “Bir Bahar Akşamı” adlı şiir dinletisi ile şiir dostlarını bir araya getirdi.

İstanbul ve ilimizden değerli şairlerin Eşme Sahili’ndeki buluşmasında Kartepelilik dinledikleri mısralar ve dizelerle ufka farklı bir yolculuk yapma imkanı buldular. Şiir dinletisinde Kocaeli Üniversitesi’nden İhsan Topçu, Hasan Kolcu, Nejat Gacar, Reşide Sarıkavak, İstanbul’dan Ay Vakfı Edebiyat Dergisi’nden Taner Taştekin, Antoloji.com sitesi şairlerinden Adem Erdem, Fatma Subaşı, Adem Erdoğan, Osman Velioğlu, Mehmet Esad, Gazeteci Turhan Bal ve Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik şiirleri ile gönülleri titrettiler.

Eşme Sahili yaz akşamı gerçekleşen şiir dinletisi sonunda katılımcı şairlere, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ile bölge meclis üyesi Hüseyin Ahmet Öztürk başkan adına plaket takdim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK