Kategoriler

Meydan

Kuşkan açıkladı

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, genel merkez tarafından düzenlenen aday adaylığı eğitimin ilkine 120 kişinin katıldığını, temmuz ve ağustos ayında yapılacak eğitimlerle birlikte bu sayının 500’ü bulmasını beklediklerini söyledi.

CHP İl yönetim kurulu toplantısı önceki akşam parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce örgüt çalışmaları ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 21 Haziran’da başlayacak olan aday adaylığı eğitimine Kocaeli’den 129 kişinin katılacağını belirtti. Eğitimin temmuz ve ağustos aylarındaki tekrarlarına da katılacakların sayısının artacağını belirten Kuşkan, en az 400 ile 500 arasında kişinin bu eğitimi için başvuruda bulunacağını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi yan şirketi olan Umut Kent Konutları ile ilgili de dava açma sürecinde olduklarını söyleyen Kuşkan, hukukçuların çalışma yaptığını kaydetti. 

KAPLAŞMAYA KARŞIYIZ
CHP Genel Merkezi tarafından 21 Haziran’da Eskişehir’de başlayacak olan aday adaylığı eğitimi ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “İlk eğitime Kocaeli’den 120 kişi katıldı. Temmuz ve ağustos ayında da verilecek olan eğitimlere partimizden 400 ile 500 kişi arasında katılımın olmasını bekliyorum” dedi. Gezi Parkı protestolarına değinen Kuşkan, Derince’de yaşanan cami çay ocağı saldırısını ise doğru bulmadıklarını kaydetti. Olayı kınadıklarını söyleyen Kuşkan, “Kaplaşmaya karşıyız. Bu kenti ve ülkeyi yönetenler daha tansiyonu düşürücü açıklamalar yapmalı” dedi. 

UMUT KENT’E DAVA AÇILACAK

Umut Kent’in sadece Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri için umut olduğunu söyleyen Kuşkan, “Bu konutlar belediye yöneticilerine peşkeş çekildi. Hukukçu arkadaşlarımız bu konutlarla ilgili çalışma yapıyor ve en kısa zamanda davamızı açacağız” dedi. Sadece yerel yönetimler için değil, kenti nasıl yöneteceklerinin projeksiyonunu da çizdiklerini söyleyen Kuşkan, “Ben en son yapılan il danışma toplantısında Büyükşehir ve birçok ilçeyi alacağımızı söylemiştim. Bu süreç sonbahara doğru çok net ortaya çıkacak. Biz gerginlik ile beslenerek siyaset yapmayacağız” dedi.  
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor