Kategoriler

Meydan

Başkan: Amatör spora gönül verdik

KASKF YÖNETİMİ ZİYARET

 Başkan: Amatör spora gönül verdik

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın ile yönetimini kabul etti. Amatör spora verdikleri önemi dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz amatör spora gönül verdik. Amatör spor bizim ruhumuz’’ dedi.

KASKF YÖNETİMİ ZİYARET

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ile yeni yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kısa süre önce yapılan genel kurulda güven tazeleyen Aydın ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

ENERJİMİZİ SİZDEN ALIYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu’nun genel kurulu da ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Aydın, ‘’Geniş bir katılımla güzel bir kongre yaptık ve her branştan sorumlu yönetici arkadaşlarımızı oluşturduk. Sizden aldığımız enerji ve destekle hem kulüp sayımızın, hem de yeni branşların açılması için çalışıyoruz. Köylerimizde yaşayan çocuklarımızın da spor yapması ve spor kulüplerinin kurulması için gayret gösteriyoruz’’ ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONLAR KENTİ OLDUK

KASKF Başkanı Aydın ile yeni yönetimini kutlayan ve başarılı çalışmalar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Amatör spor kulüplerimiz aynı zamanda eğitim yuvası olmalıdır. Gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak olan spor ve bunun vasıtası da amatör spor kulüplerimizdir. Gençlerimizi hayata en güzel şekilde hazırlamalısınız. Fidelik olarak gördüğümüz amatör spor kulüplerimizi destekliyoruz. Tesisleşmede öncüyüz, amatör spor kulüplerimize malzeme desteği veriyoruz. Sporu Kocaeli’de tabana yaymak istiyoruz. Kocaeli artık şampiyonlar yetiştiren bir kent oldu’’ şeklinde konuştu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
137 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi