Kategoriler

Meydan

İlk duran adamı açıkladı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Taksim Gezi Parkı eylemlerinden doğan duran adam eylemlerini Türkiye’de ilk başlatan kişinin İbrahim Karaosmanoğlu olduğunu söyledi. Ünlü, “Bizim tüm adaylarımız adeta uzun bir maraton koşucusu olarak hizmet verebilecek arkadaşlardan oluşacaktır” dedi.

MHP İl Toplantısı önceki akşam parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Aydın Ünlü teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Genel merkez tarafından organize edilen Erzurum mitingine değinen Ünlü mesajların bu kez Dadaş diyarından aktarıldığını söyledi. Teşkilat olarak üzerinde mutabakat sağlanan adayların açıklanmaya devam edeceğini belirten Ünlü, “İlimizin ve ilçelerimizin problemleri fazla. Özellikle son beş yıldır Büyükşehir başta olmak üzere tüm belediyeler kış uykusunda” açıklamasında bulundu.

DURAN ADAM EYLEMİNİ KARAOSMANOĞLU BAŞLATTI
Gündemden düşmeyen duran adam furyası üzerinden de AKP’ye gönderme yapan Ünlü, “Kocaeli’ne bakarsanız bu eylemle uzun zamandır tanışıyoruz. Burada son dört yıldır duran bire belediye var, duran bir başkan var. Kocaeli’nin duran adamı ise Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’dur. Duran adam eylemini Türkiye’de ilk başlatan Karaosmanoğlu’dur” diye konuştu. Karaosmanoğlu durduğu için Kocaeli’nde havaalanının, Sapanca Yolu’nun, ulaşım problemlerinin durduğunu söyleyen Ünlü, “AKP’nin vaatleri durmaktadır” dedi.

ADAYLARIMIZ MARATON KOŞUCUSU OLACAK

Kentte duran birçok proje olmasının sorumlularını AKP yöneticileri olarak açıklayan Ünlü, “AKP’liler sadece sabahları yürümektedir, sadece sabahları yürüyen Karaosmanoğlu’nu hiç yalnız bırakmayıp, kösele ayakkabılarla bile kendisine eşlik etmektedirler. Bu kentin Karaosmanoğlu’ndan beklediği sabah yürüyüşleri değil, belediyenin işlerini yürütmesidir. MHP’nin belediyecilik anlayışı durma üzerine değildir. Bizim tüm adaylarımız adeta uzun bir maraton koşucusu olarak hizmet verebilecek arkadaşlardan oluşacaktır” şeklinde konuştu. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK